AKREDITOVANÉ VZDELÁVANIE PRE PEDAGÓGOV – aktuálne.

Vážení priatelia,    ešte sa môžete hlásiť na najbližšie termíny vzdelávania :

4. – 5. júl 2016  a

30. – 31. august 2016

Odborné vzdelávanie SUPERTRIEDA je kombinované s kurzom, ktorý človeku pomôže skvalitniť popri odbornosti aj život. Vzhľadom na cenu je to bonus, darček pre našich učiteľov.

  • V tomto škol.roku ide o vzdelávanie SUPERTRIEDA + KURZ 1.POMOCI

Učiteľ získa certifikát, ktorý môže použiť v škole aj v osobnom živote. Posledná možnosť bude 4.-5. júla v Bratislave. Cena je 40eur. (Akcia len pre škol.rok 2015/16)

  • Od budúceho škol.roka budeme odborné vzdelávanie SUPERTRIEDA spájať s kurzom REŠTART UČITEĽA. Ako zvládať život ? – je téma, ktorá nás trápi čoraz viac. Kurz bude zameraný na životný koučing, ktorý sa v našom učiteľskom povolaní stáva nevyhnutnosťou. Čaká nás : Životný koučing, Zdravotná poradňa, Relaxačná dielňa, Škola zdravého varenia, Fit program, Wellness štúdio a k tomu samozrejme pohoda a dobrá nálada v krásnom prostredí pri Bratislave.               Termín : 30. – 31. august 2016 (ut.-str.).

Odborné vzdelávanie SUPERTRIEDA je akreditované pre pedagógov 1.stupňa ZŠ, 2.stupňa ZŠ (predmety-Slovenský jazyk a literatúra, Hudobná výchova, Výtvarná výchova, Etická výchova, Výchova umením), a pedagógov stredných škôl (predmety-Slovenský jazyk, Umenie a kultúra, Etická výchova). Počet kreditov – 15. Vzdelávanie je zásadným prínosom aj pre učiteľov iných predmetov a vychovávateľov, lebo učí ako zvládať deti a motivovať ich do práce.   

Vzdelávanie je zamerané na učenie prostredníctvom tvorby tematického hudobno-dramatického predstavenia,  tvorivú hudobnú pedagogiku, spojenie umenia s informatikou a otázkam vzťahov v detskom kolektíve. Sú vedené veľmi prakticky-ako návod na uchopenie témy, tvorbu scenára, tvorbu predstavenia, hudby, improvizáciu, tvorbu dialógov, na réžiu, výtvarné spracovanie, fotografovanie, tvorbu a spracovanie filmu, atď.

Vzdelávanie pozostáva z dvoch prezenčných workshopov a dištančného vzdelávania (do kt. je zarátaná účasť žiakov v projekte Supertrieda). Končí akreditačnou skúškou.

PRIHLÁŠKA

Pridaj komentár